loading
Kinesist
Roxanne Van Echelpoel

Oprichter Groepspraktijk Grootlo Schriek

info@groepspraktijk-grootlo-schriek.be

Persoonlijke ervaring

Oprichter Groepspraktijk Grootlo Schriek

 • Algemene kinesitherapie
 • Sportkinesitherapie
 • Manuele therapie
 • Cardiale revalidatie
 • Post-operatieve en post-traumatische revalidatie
 • Dry needling
 • Temporomandibulaire dysfuncties (kaakproblematiek)
 • Reumatische aandoeningen
 • Neurologische revalidatie
 • Perinatale kinesitherapie
 • Taping 

In 2019 studeerde ik af aan de UHasselt als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie sport. Datzelfde jaar ging ik als zelfstandige kinesitherapeute van start in Kortenberg (Feel Free To Move Praktijk). In het jaar 2023 richtten mijn vriend en ik samen ‘Groepspraktijk Grootlo Schriek’ op.
Zelf ben ik een competitieve geest en geïntrigeerd door de capaciteiten en mogelijkheden van het menselijke lichaam in de (top)sport. Tijdens mijn studies maakte ik deel uit van het Belgium3Team, waarbij ik deelnam aan (inter)nationale  AG triatlonwedstrijden op de 1/8 en 1/4 afstand. Ook was ik actief als coach van het SP&O jeugd triatlonteam en ondersteunde ik de voetbalploeg KSK Wavria als kinesitherapeute. Naast mijn sportactiviteiten volg ik op regelmatige basis bijscholingen en lezingen om met een zo breed mogelijk perspectief een zo optimaal mogelijke behandeling te kunnen aanbieden.

Mijn motto: ‘Beweging is het beste medicijn.’

Boek vandaag nog je afspraak online!